Gemenskapsfrågor och svar
Överförs oanvända krediter?
På Start, Proffs och Enterprise överförs oanvända krediter varje månad. Krediter på Gratis-planen överförs inte. Köpta och presentkoder krediter går aldrig ut.
Maya
Användningen nollställs i början av varje kalendermånad. På betalda planer överförs det du inte använt och läggs till dina nya månatliga krediter. På Gratis överförs inte oanvända krediter.
Betala efter användning- och presentkodskrediter går aldrig ut. Planer visar hur många överförda krediter som ingår i din total.
Relaterad hjälpartikel: Läs guiden → — Månadsåterställning och kreditöverföring