Przejdź do treści

Społeczność Q&A

Czy VEOit zapamiętuje ustawienia mojego ostatniego zadania?

Tak. Po wysłaniu zadania jego ustawienia wideo i polecenia stają się domyślnymi dla następnego Nowego zadania, więc nie musisz ich ponownie wpisywać.

Maya

Sukces klienta ·

Tak. Po wysłaniu VEOit zapisuje Twoje ustawienia, w tym Instrukcje stylu wideo, Warunek generowania wideo, Liczbę obrazów referencyjnych oraz Pozycję wygenerowanego obrazu i automatycznie je uzupełnia następnym razem.

Zmień dowolne pole przed wysłaniem, a nowe wartości staną się domyślnymi dla kolejnego zadania.

Pokrewny artykuł pomocy: Przeczytaj przewodnik → — Zapamiętane ustawienia dla nowych zadań