VEOit ponownie wykorzystuje ustawienia ostatniego przesłanego zadania jako domyślne dla następnego.
Gdy przesyłasz zadanie, VEOit zapamiętuje jego ustawienia i wypełnia nimi pola przy następnym otwarciu Nowego zadania. Nie musisz za każdym razem wpisywać instrukcji stylu.
Co jest zapamiętywane
- Warunek generowania wideo i Instrukcje stylu wideo
- Liczba obrazów referencyjnych
- Pozycja wygenerowanego wideo
- Pozostałe opcje na krokach ustawień
Zmiana ustawień
Edytuj dowolne pole w kreatorze przed przesłaniem. Nowe wartości staną się domyślnymi dla kolejnego zadania. Aby wrócić do oryginalnych przykładowych ustawień, wyczyść pole i wklej preferowany tekst lub zachowaj kopię najlepszych promptów w dokumencie do ponownego użycia.