Przejdź do treści

Społeczność Q&A

Czy usunięcie zadania usuwa jego filmy?

Nie. Usuń zadanie usuwa tylko zadanie z listy Historii. Filmy utworzone przez zadanie pozostają na Twoich produktach, dopóki nie usuniesz ich w Shopify.

Maya

Sukces klienta ·

Usuń zadanie porządkuje Twoją Historię; nigdy nie ingeruje w Twoje produkty. Każdy film dodany przez zadanie pozostaje w mediach produktu.

Aby usunąć film, otwórz produkt w Shopify i usuń go z Mediów. Kredyty za dostarczone filmy nie są zwracane, ponieważ film został utworzony.

Pokrewny artykuł pomocy: Przeczytaj przewodnik → — Anuluj lub usuń zadanie